Brabantse Wal aspergesoep 6x570ml

€ 18,00 per 6 stuks

Deel dit product via sociale media

Productomschrijving

Laat je klanten thuis genieten van heerlijk romige aspergesoep gemaakt van de lekkerste asperges van Brabantsche Wal.

Aspergesoep van Brabantsche Wal

Deze volle, romige aspergesoep is met liefde gemaakt van de lekkerste witte Brabantse Wal-asperges, geteeld op onze eigen velden tussen de Zeeuwse zeekleipolders en de Brabantse zandgronden. Plaats de consumentenverpakkingen in je koelvitrine of koelschap en laat je klanten thuis genieten van gemak en een complete smaakbeleving. Even opwarmen, in kommen schenken en smullen maar!

Met volle melk en room

Naast onze eigen, lichtzilte asperges bevat de romige soep volle melk, vijf procent room en diverse kruiden en specerijen. Samen zorgen ze voor een heerlijk milde, uitgebalanceerde smaak en geur. De aspergesmaak kan worden versterkt door aan de soep stukjes verse asperge van Brabantsche Wal te laten toevoegen. Adviseer de klant ook gerust om te variëren met extra ingrediënten en toppings zoals gerookte zalmsnippers, garnaaltjes, verkruimeld gekookt ei, stukjes gekookte kipfilet, blokjes beenham en verse, fijngehakte peterselie.

Zes tweepersoonsverpakkingen

De romige aspergesoep wordt gekoeld geleverd in zes zakken van 570 ml, elk voldoende voor twee kommen soep. Bewaar de aspergesoep koel en donker (zie ook de THT-datum op de verpakking). Een ideale keuze voor groenteboeren, traiteurs, supermarkten en andere versspecialisten.

Productinformatie

EAN Geen
Merk No Brand
Productcode 1005410
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

Water, 10% witte asperge, 5% room (MELK), volle MELK, gemodificeerd maïszetmeel, zonnebloem olie, zout, natuurlijk aroma, gistextract, stabilisator: xanthaangom, knoflookpoeder, kruiden, specerijen

Houdbaarheid

Bewaarinstructies Koel en donker bewaren.

Maten en gewichten

Nettogewicht (g) 570
Hoogte (mm) 230
Breedte (mm) 90
Diepte (mm) 80
Brutogewicht (g) 585

Voedingswaarden

Energie 173 kJ (41 kcal)
Referentie 173 mlT

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Melk M