Brabantse Wal aspergesaus 6x200ml

€ 18,00 per 6 stuks

Deel dit product via sociale media

Productomschrijving

Verras je klanten met een portieverpakking heerlijk romige aspergesaus bij hun asperges van Brabantsche Wal.

Aspergesaus van Brabantsche Wal

Deze volle roomsaus voor asperges past perfect bij de lichtzilte smaak van onze witte en groene Brabantse Wal-asperges. Samen bevatten ‘de koninklijke saus’ en ‘het witte en groene goud’ alle ingrediënten die nodig zijn voor een geweldig huwelijk. Bied de consumentenverpakkingen aspergesaus aan bij je verse asperges en laat je klanten thuis genieten van gemak en een complete smaakbeleving. Even opwarmen, uitschenken en smullen maar!

Met room en witte wijn

De aspergeroomsaus van Brabantsche Wal is gemaakt met volle melk en bevat tien procent room. Het scheutje witte wijn en de aanwezige kruiden en specerijen zorgen voor een uitgebalanceerde smaak en geur. Niet alleen bij asperges smaakt deze milde wittewijnsaus heerlijk, hij gaat ook verrassend goed samen met gepocheerde witvis, gekookte aardappeltjes, bloemkool, paddenstoeltjes, roergebakken kip en andere producten met een zachte smaak.

Zes portieverpakkingen

De romige aspergesaus wordt gekoeld geleverd in zes portiezakjes van 200 ml, elk voldoende voor één portie asperges. Bewaar de aspergesaus koel en donker (zie ook de THT-datum op de verpakking). Een ideale keuze voor groenteboeren, traiteurs, supermarkten en andere versspecialisten.

Productinformatie

EAN Geen
Merk Brabantse Wal
Productcode 1005409
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

Water, volle MELK, 10% ROOM, zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, 1,2% witte wijn, zout, EIGEELPOEDER, TARWEBLOEM (GLUTEN), natuurazijn, citroensap, kruiden, specerijen, verdikkingsmiddel: xanthaangom, suiker, ui, gistextract, aroma's.

Maten en gewichten

Brutogewicht (g) 210
Nettogewicht (g) 200
Hoogte (mm) 180
Breedte (mm) 110
Diepte (mm) 50

Voedingswaarden

Energie 575 kJ (137 kcal)
Referentie 575 mlT

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Eieren M
Melk M
Tarwe M